FENERBAHÇE, ALANYASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

ANTALYA Haber Girişi : 27 Aralık 2013 18:25
FENERBAHÇE, ALANYASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Antalya Belek'te devre arası kampı yapacak olan Fenerbahçe, 12 Ocak Pazar günü Alanyaspor ile hazırlık maçı yapacak.
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapan Alanyaspor yöneticileri Fenerbahçe'yi Alanya'da ağırlayacak olmaktan mutluluk duyacaklarını söylediler. 
Hazırlık maçı ile ilgili Fenerbahçeli yetkililerden geçen yıl bir söz aldığını hatırlatan Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Geçen yıldan buyana Alanyaspor ile Fenerbahçe'nin bir hazırlık maçı yapmasıyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyordu. Nihayet bugün sonuçlandı. Allah izin verirse 12 Ocak Pazar saat 20.00'da hazırlık maçımızı yapacağız" dedi.

"GURUR DUYUYORUZ"
Geçen yıl, hem Beşiktaş hem de Galatasaray'la birer hazırlık maçı yaparak Alanya halkı ile bu takımları buluşturduklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "Bu yılda halkımızı Fenerbahçe ile buluşturacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir takımı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Bugünden itibaren yönetimimizle bu önemli maçın hazırlıklarına başlayacağız. İlerlediğimiz günlerde ise bilet satış tarihi ve satış noktaları hakkında yönetimimizle bir karar alacağız. Bu yıl stadyumumuzun bilet sistemini de yeniledik. Bu bağlamda vatandaşlarımızın bilet satış noktaları, kulübümüz ve bilet gişelerimiz haricinde bilet almamalarını rica ediyoruz. Yeni sistemimizde sahte bilete geçiş olmayacaktır bu yüzden kimsenin mağdur olmaması adına bu büyük buluşmada kulübümüzle irtibata geçiniz" diye konuştu.
Kulüp Asbaşkanı Dilaver Çekiç ise aynı zamanda Alanya'nın tanıtımına da büyük katkısı olacak bu maçın büyük önem taşıdığına işaret etti. Çekiç, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir takım ağırlamaktan gurur duyduklarını ve Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile yapacağı hazırlık maçı için emeklerinden dolayı Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

MEVLÜTHAN ÇAVUŞOĞLU: "SLOGANIMIZ; HERKES BİR BİLET ALSIN"
Hazırlık maçının kulübe büyük katkıları olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu da şunları söyledi: 
"Alanya'da Ocak ayında büyük takımları ağırlama geleneğine inşallah bu yıl bir yenisini daha ekleyeceğiz. Süper lig lideri Fenerbahçe 12 Ocak'ta Alanya halkının huzuruna çıkacak. Böyle bir günde hem büyük bir takımı misafir etmenin onurunu yaşayacağız, hem de kulübümüze maddi ve manevi katkıları olacak. Bu nedenle taraflı, tarafsız tüm halkımızı bu maça davet ediyoruz. Çünkü şampiyonluk mücadelesi veren Alanyasporumuz'a bu maça gelerek de mali anlamda bir katkıda bulunacak. Sloganımız; 'Herkes bir bilet alsın, Fenerbahçe maçına gelsin'. Ayrıca bu özel maçta kombineler geçerli olmayacak. Zaten bu maçın yapılmasının en büyük amacı Alanya'nın tanıtımı ve mali anlamda Alanyaspor Kulübü'ne katkı sağlamaktır."
Son olarak söz alan Alanyaspor Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Paşaoğlu, Alanya için büyük bir spor organizasyonu olan bu maçta emeklerinden dolayı Başkan Çavuşoğlu'na teşekkür ederek tüm Alanyalıları maça davet etti.