BEYAZ LALE DERNEĞİ'NDEN GÖRME ENGELLİ BOLAT'A BİLGİSAYAR

ANTALYA HABER Haber Girişi : 27 Aralık 2013 18:07
BEYAZ LALE DERNEĞİ'NDEN GÖRME ENGELLİ BOLAT'A BİLGİSAYAR
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kuruluşunu tamamlayan Beyaz Lale Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, görme engelli Eray Bolat'a bilgisayar hediye etti.
Manavgat Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'nun tavsiyesi ile hayırsever işadamı Mahmut Çetin tarafından temin edilen bilgisayar, Manavgat'ta geçtiğimiz günlerde kurulan Beyaz Lale Engelliller Yaşlılar ve İhtiyaç sahipleri Derneği tarafından görme engelli Eray Bolat'a teslim edildi. 
Derneğin kuruluş hedefinin Manavgat'ta yaşayan Engelli, Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini tespit edip yardım sever, kurum ve kuruluşlarla irtibat kurarak her türlü problem ve ihtiyaçlarını gidermek için yardımcı olmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Beyhan Mekteplioğlu, "Bir nevi köprü görevi yaparak yararlı olmaya çalışacağız. Bu doğrultuda hizmetlerimize başladık. Mahmut Çetin bey'in derneğimize göndermiş olduğu bilgisayarı, Eray Bolat kardeşimizi derneğimize davet ederek kendisine teslim ettik" dedi.
Bilgisayarı teslim alan Görme engelli Eray Bolat ise "Benim gibi görme engelli olan Hanife isminde birde ablam var. Görme engelli olmamız yaşamamıza engel değil biz hayatımızı bir şekilde devam ettiriyoruz. Ama bize temin edilen bu bilgisayar bir nevi bizim gözümüz olacak" diye konuştu.