MANAVGAT'TA KAZA : 1 YARALI

ANTALYA Haber Girişi : 19 Eylül 2023 13:44
MANAVGAT'TA KAZA : 1 YARALI
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçtiği sırada, cep telefonunun düşüren ve aniden telefonunu almak için geri dönen kadın, yoldan geçmekte olan ticari taksinin aynasına çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçtiği sırada, cep telefonunun düşüren ve aniden telefonunu almak için geri dönen kadın, yoldan geçmekte olan ticari taksinin aynasına çarptı. Vatandaşlar, kadının kulağında kulaklık olduğunu, telefonu düşürdüğünü fark edince etrafına bakmadan geri döndüğünü, otomobilin kadına değil, kadının otomobilin aynasına çarptığını söyledi.
Kaza; Aşağı Pazarcı Mahallesi 1073 sokak Zübeyde Hanım Caddesi kesişiminde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yaya geçidinden karşıya geçtikten sonra yolda düşürdüğü cep telefonunu almak için aniden yola bakmadan geri dönen Didem Güllü’, Hüseyin Ünal’ın kullandığı 07 J 0412 plakalı ticari taksinin aynasına çarptı. Yere düşerek yaralanan Didem Güllü, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.