BAYRAKTAR 'KEPEZ TÜRKİYE'NİN ÖRNEK İLÇESİ'

ANTALYA HABER Haber Girişi : 09 Aralık 2013 07:55
BAYRAKTAR 'KEPEZ TÜRKİYE'NİN ÖRNEK İLÇESİ'
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesinin çok iyi çalışma yaptığını ve Kepez Türkiye’nin örnek ilçesi dedi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “ Halkımızın Hakan Tütüncü ve Belediyemizin çalışmalarından tamamen memnun olduklarını görüyoruz ve gözlemliyoruz” dedi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar,, “Bu hizmetler önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini umuyoruz. Kepez’e yapılan hizmetler yazışmalarla yapılabilecek işler değil. Yapılan hizmetler yürek isteyen işlerdi. Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’de  yüreğini ortaya koyarak, İlçemizin yıllardır kronikleşmiş problemlerini çözdü. Bu hızın kesilmemesi gerekir. Eğer Hakan Tütüncü’ye çıraklık döneminde Kepez’e bu kadar hizmet etmişse, bir kez daha seçilip kalfalığında da daha yeni projeleri üreteceğine inanıyorum. Hakan Tütüncü’nün bir dönem daha gelmesini istiyorum. Kepez’de yıllardır bir belediye başkanı ikinci kez üst üste seçilmemiş ama bu ilk Hakan Tütüncü’ye kısmet olur ümidindeyiz ” dedi.

 Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Kepez için için ard ardına hayata geçirilen önemli projelerin yanı sıra şehrin altyapısına, kaldırım ve yollarına hizmetlerin aksatılmadan sunulmaya devam ediliyor. Şehrin kimi yerlerinde yol çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği kimi bölgelerinde ise alt yapı ve kaldırım çalışmalarıyla Belediye vatandaşa hizmet götürmeyi sürdürüyor. Köyleri de kapsayan Belediye hizmetleri ilçedeki tüm mahallelere adeta seferber edilmiş durumda.Vatandaşlarsa çalışmalardan memnun görünüyor.

 “Çok memnunuz. Kepez’de birçok ilki başaran bir Belediye Başkanı. Var. Başkanımızı tebrik ediyoruz ve hizmetlerinin devamını diliyoruz. Halkımız da görülüyor yapılan hizmetleri, onun için Başkanımız Tütüncü’nün seçimlerde tekrar seçilecek umudundayız. 

Kepez bu dönem değişti ve Başkanımız Tütüncü  seçildiğinde ikinci dönem Kepez daha da değişecek. Yaptığı hizmetleriyle Kepez’e bir tarih yazdı” dedi. ” Kepez halkı Kepez Belediyesinin şehre sunduğu hizmetlerden dolayı memnun kaldıklarını dile getirdiler.