MHP'Lİ ÇELİK ve DİNÇ KEPEZ'DE MUHTARLARLA BULUŞTU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 09 Aralık 2013 07:49
MHP'Lİ ÇELİK ve DİNÇ KEPEZ'DE MUHTARLARLA BULUŞTU
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik ve MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, muhtarların sıkıntılarını bildiklerini ve 30 Mart seçimlerinden sonra sorunların hepsini çözeceklerinin sözünü verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez’de muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını istişare etti.   Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik ve MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, muhtarların sıkıntılarını bildiklerini ve 30 Mart seçimlerinden sonra sorunların hepsini çözeceklerinin sözünü verdi.

 Kepez’li muhtarlarla yapılan istişare toplantısına MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu katıldı.

Muhtarların sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, karşılaştıkları sorunları yakından takip ettiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, “Muhtarlara sadece muhtar evi yapmakla dertler bitmiyor. Muhtarların elektrik ve su gibi basit dertleri de var. Elektrik tasarrufu için yazın sıcaklarda klima çalıştırmaya çekinerek hizmet vermeye çalışan muhtarlarımız var. Allah nasip eder, milletimiz de teveccüh gösterirse Belediye Başkanı seçilir seçilmez muhtarlarımızın sıkıntılarını gidereceğiz. Bunun içinde projelerimiz hazırdır. Kepez’de muhtarlara rağmen hiçbir hizmet yapılmayacak, muhtarlarımızın her hizmetle ilgili görüşleri alınacaktır” dedi.

Antalya’yı sivil toplum örgütleri, özel sektör, üniversite ve muhtarlarla beraber yöneteceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, muhtarlara danışmadan, fikirlerini almadan hiçbir hizmetin altına imza atmayacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi. “Muhtarlarımızın ne zor şartlarda görev yaptıklarının bilincindeyiz. Yeri geldiğinde maaşınızı bile hiç düşünmeden mahallenizin hizmeti için özveri ile harcıyorsunuz. Ama şu anda muhtarlarımızın büyük bir bölümü dertlerini anlatabilmek için Belediye’ye giremiyor. Antalya’da tarım, turizm başıboş bir halde bırakıldı. Yerel yönetimler ise dağınık hal de olduğu için hizmet üretemiyor. Biz Kepez’i arka mahalle olma kaderinden kurtaracağız. Belediye bütçelerimiz yapılırken bile muhtarlarımızın görüşlerini alacağız dedi.