BAŞBAKAN ERDOĞAN ''Heran Herşey Olabilir''

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 11 Ocak 2013 09:43
BAŞBAKAN ERDOĞAN ''Heran Herşey Olabilir''
Başbakan Erdoğan, Senegal dönüşü uçaktaki gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Kalabalık bir heyetle Gabon, Nijer ve Senegal'i kapsayan üç günlük Afrika gezisini tamamlayan Erdoğan, beraberindekilerle beraber bu sabah saat 06.45’te Türk Hava Yolları’na (THY) özel uçakla İstanbul’a geldi. Erdoğan ve beraberindekileri, Atatürk Havalimanı’nda Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Erdoğan'ın yanısıra, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul’a geldi.

UÇAKTA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başbakan Erdoğan, Senegal dönüşü uçaktaki gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Bakanlar arasında bir değişiklik olup olmayacağı sorulan Başbakan, "Her an her şey olabilir" dedi.

Başbabakan İmralı görüşmeleri için "İmralı'nın koşulları dünyadaki benzerlerinden çok daha iyi. Yakın zamanda televizyon da konulacak. Yakınları ziyaret edebiliyor. Yapılacaklar benzer farklı bir şey beklemeyin."

Başbakan Fransa'daki PKK'lı infazları ile ilgili olarak ise, "Olaydaki teknik bilgiler çok ilginç. Kapı şifreli, bilmeyenlerin açamayacağı bir kapı. Sadece bu üç kişi biliyordu, tanımadıkları kişiye kapıyı açmamışlardır." diyerek olayın iç hesaplaşma olduğuna dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.