ANTALYASPOR TARAFTARINDAN DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 17 Ocak 2014 13:04
ANTALYASPOR TARAFTARINDAN DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
Medical Park Antalyaspor taraftarı, Akdeniz Üniversite stadında 19 Ocak Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Galatasaray karşılaşması öncesi geniş katılımlı bir yürüyüş düzenleyecek.
Galatasaray’ın THY Antalya Cup çerçevesinde oynadığı 2 karşılaşmada Akdeniz Üniversitesi Stadı’nın tamamını doldurması üzerine Antalyaspor taraftarı yürüyüş yapma kararı aldı. Stadı Galatasaray maçlarında doldurup Antalyaspor’u kayıtsız kalan Antalya halkını harekete geçirmek için yapılan yürüyüşe binlerce taraftarın katılması bekleniyor. Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi taraftarlar saat 16.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacak.
MEYDAN’DAN STADA KADAR
‘Armanın gölgesinde aşka yürümek’ adı verilen organizasyon için yapılan duyuruda, ‘Tek kavga, tek sevda Antalya’ başlığıyla “19 Ocak Pazar günü oynanacak olan Antalyasporumuz - Galatasaray Türkiye Kupası maçı öncesi saat 16.00’da şehrinin takımına ihanet etmeyen bütün yüreklerle Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıyoruz” denildi. Bütün taraftar gruplarının birleşimiyle yapılacak yürüyüş Akdeniz Üniversitesi Stadı’na kadar devam edecek.