ANTALYA'LI ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER FİNAL YOLUNDA

ANTALYA Haber Girişi : 29 Ocak 2013 11:21
ANTALYA'LI ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER FİNAL YOLUNDA
Antalya Kumluca'da yapılan Gençler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Seçmeleri’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçileri 2 il 1.liği kazandı.
17-20 yaş aralığında gerçekleşen serbest ve grekoromen güreş il birinciliği müsabakaları sonunda 120 kiloda Nazmi Şahin il birincisi olurken, Mevlüt Köken ve Osman Manavoğlu üçüncülüğü elde etti. 96 kiloda Yusuf Can Zeybek birinciliği göğüslerken, Tolga Şengülen ikinci oldu. 66 kiloda Güner Dayan da ikinciliği aldı.
Antalya ve ilçelerden kulüp ve ferdi olarak 134 sporcunun mücadele ettiği il seçmelerinde dereceye giren Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri Kulüp Başkanı Recep Tokgöz’ü ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz başarılarından dolayı güreşçileri tebrik etti. Tokgöz, “Sporcu arkadaşlarıma güveniyorum. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek Türkiye finallerinde madalya çıkaracaklar” dedi.
Güreşçiler Şubat ayında Bursa’da yapılacak gruplar şampiyonasında derece arayarak, 15-17 Mart’ta Erzurum’da yapılacak Türkiye finalleri için vize almaya çalışacak.