ANTALYA'DA TRAFİK KAZASI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 28 Mart 2013 16:32
ANTALYA'DA TRAFİK KAZASI
Otomobile çarpan su tankeri yüklü kamyon kontrolü kaybederek Kargıcak beldesi belediye binasına daldı.
Alanya ilçesine bağlı Kargıcak beldesinde, bir otomobile çarpan su tankeri yüklü kamyon kontrolü kaybederek Kargıcak beldesi belediye binasına daldı. Tanker, prefabrik olan tek katlı hizmet binasının yarısını yıktı. Belediye Başkanı Zihni Asiltürk'ün de makamında olduğu olay sırasında belediye personelinden ölen ya da yaralanan olmazken kamyon sürücüsü enkazın altında sıkıştı.
Kaza, bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Alanya'dan Gazipaşa istikametine giden 33 KGB 85 plakalı Yürdal Y idaresindeki su tankeri yüklü kamyon, önce kavşakta Muhlis İncesu idaresindeki 07 HBP 63 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyon, D-400 karayolu kenarında bulunan Kargıcak Belediyesi binasına daldı. Prefabrik olan tek katlı hizmet binasının ön cephesini yerlebir eden tankerin sürücüsü araçtan fırlayarak enkazın altında taldı. Belediye Başkanı Zihni Asiltürk'ün de makamında çalıştığı kaza sırasında şoförün nefessiz kalabileceğini düşünen belediye personeli, sürücüye çeşme hortumuyla ağızdan hava verdi. Vatandaşların ve belediye personelinin yardımıyla enkazın altından yaralı çıkarılan şoför, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, kaza esnasında içeride olduğunu belirterek "Personelimizde çok şükür birşey yok. Büyük bir korku yaşadık, biri ağır diğeri hafif iki yaralı var. Ben de gürültüyle makam odamdan dışarı çıktım" dedi.