TÜRKİYE'NİN 81 İLİ BİRDAHA DÜŞMAN İŞGALİNE UĞRAMAYACAKTIR

ANTALYAHABER.COM.TR Haber Girişi : 05 Ocak 2014 12:11
TÜRKİYE'NİN 81 İLİ BİRDAHA DÜŞMAN İŞGALİNE UĞRAMAYACAKTIR
Türkiye Gençlik Federasyonu Mersin İl Başkanı Murat Şu 'Türkiye'nin 81 İli, Bir Daha Asla Düşman İşgaline Uğramayacaktır" dedi.

 Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Murat Şu, Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı kutlamalarına katıldı.

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Türkiye Gençlik Federasyonu Mersin İl Başkanı Murat Şu ve Mersin İl Yönetimi de tam kadro katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şu, "Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını, biz de gençlik olarak büyük bir gururla ve heyecanla kutluyoruz. Atalarımız 92 yıl önce dünyaya karşı büyük bir zafer kazanmışlar ve bu kutsal toprakları biz gençlere emanet etmişler. Ecdadımızın ruhları şad olsun" dedi.

Türkiye toprağının her bir metrekaresi için gençlerin kendisini siper edebileceğini söyleyen Murat Şu, "Mersin'den tüm Türkiye'ye ve dünyaya sesleniyorum. Üzerinde yaşadığımız Mersin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 81 ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları Bir Daha Asla düşman işgaline uğramayacaktır"

Etiketler : murat şu