TÜREL VE TÜTÜNCÜ HIZ KESMİYOR "> TÜREL VE TÜTÜNCÜ HIZ KESMİYOR "> TÜREL VE TÜTÜNCÜ HIZ KESMİYOR ">

TÜREL VE TÜTÜNCÜ HIZ KESMİYOR

ANTALYA HABER Haber Girişi : 07 Ağustos 2013 13:48
<font color=TÜREL VE TÜTÜNCÜ HIZ KESMİYOR " />
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Kepez’in Erenköy ve Esentepe mahallelerini ziyaret etti, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.
Kepez Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekilleri ve parti yöneticileriyle bölgesindeki mahalleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinliyor.
ERENKÖY VE ESENTEPE’YE ZİYARET
Geçtiğimiz günlerde Göçerler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti kurmayları, şimdi de Erenköy ve Esentepe mahallelerini ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve partililer yer aldı.
AK Parti heyeti, mahallelerde vatandaşların evlerine misafir oldu. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen ve not alan AK Parti heyeti, problemlerin en kısa sürede çözümü için çalışma yapacaklarını ifade ettiler.
Yaklaşık 2 saat süren gezide AK Parti heyeti, mahallelilerin, Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Ziyaretten ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de Başkan Hakan Tütüncü’nün, AK Parti Antalya milletvekillerinin sadece seçim döneminde değil, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.
Kepez’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e, AK Parti Antalya Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü, milletvekilleriyle mahalleleri ziyaret etmeye devam edeceklerini kaydetti.