SİLAHLA OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

SPOR Haber Girişi : 04 Ocak 2013 10:22
SİLAHLA OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
Aile yemeğinde bir araya gelen kardeşi ve oğluna baba yadigarı silahı gösterirken silahın ateş alması sonucu kazayla oğlunu vurarak öldürdü.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi Seher Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine kardeşlerini ve oğlunu yemeğe çağıran Sefer Ş. (57), kardeşler arasında yapılan silah muhabbeti geçtikten sonra baba yadigarı silahını çıkarttı. Silahı kardeşleri ve oğluna gösteren baba, temizlemek için silahın sürgüsünü çekip bıraktığı sırada silah patladı. Patlayan silahtan çıkan mermi 6 ay önce evlendirdiği oğlu Uğur Ş.’nin (25) kalbine isabet etti. Evdekiler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla yaralı Uğur Ş. Mevlana Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Ş. kurtarılamadı.

OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR
Kazayla vurduğu oğluyla aynı ambulansa binen ve hastaneye giden baba Sefer Ş., polis tarafından gözaltına alındı. Oğlunu vurduğu için şoka giren baba Sefer Ş., Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolüne götürüldü. Oğlunun öldüğünü bilmeyen şahsın, üzüntüsü nedeniyle biranda şekeri ve tansiyonu yükseldi. Hastanede gözetim altına alınan babanın sabaha kadar tedavisi sürdü. Polisler, Sefer Ş.’yi hastaneden alarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü.
Sefer Ş.’nin sabaha kadar "oğlumun durum nasıl, iyi mi" diye sorduğu ve sayıkladığı öğrenildi. Cinayet Büroya götürülen babaya halen oğlunun öldüğünün söylenmediği öğrenildi.