ŞAHAN GÖKBAKAR 'KÜFÜR ETTİLER'"> ŞAHAN GÖKBAKAR 'KÜFÜR ETTİLER'"> ŞAHAN GÖKBAKAR 'KÜFÜR ETTİLER'">

ŞAHAN GÖKBAKAR 'KÜFÜR ETTİLER'

MAGAZİN Haber Girişi : 04 Haziran 2013 21:26
<font color=ŞAHAN GÖKBAKAR 'KÜFÜR ETTİLER'" />
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Taksim’deki eylemcilerden barikatları kaldırmalarını isteyerek, “Demokratik tepkisini verenler, bu barikatları kurup aklınca devrimcilik oynayanlara karşı durmalı” dedi. Gökbakar, sadece ‘sakin olun, s
Twitter’dan açıklamalar yapan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eylemcilerden barikatları kaldırmalarını rica etti. Gökbakar, eylemcilerin arasında ‘vandallar’ olduğunu belirterek, eylemcilerden bu kişilere tepki koymasını istedi. İşte o açıklamalar:

“Parkta bekleyen arkadaşlara rica ediyorum. Taksim’i temizleyen güzel insanlar, lütfen şu Gümüşsüyü ve stadın oradaki barikatları kaldırın. ‘Kaldırırsak polis müdahale eder’ diyenler, o barikatlar polisi engellemek yerine daha da iştahlandırıyor. Kaldırın artık yeter, kaç gün oldu. Bakin iyi niyetli insanlar dun gece kaldırmayı denemiş, vandallar bu sefer onlara da bulaşmış. Parktaki aydın insanlar, şu işi artık bitirin. Biraz önce gezdim oralarda polis yok zaten etrafta. Başbakan Ofis ve Dolmabahce girisinde 10-15 tane o kadar. Lütfen o barikatları kaldırın. Bülent Arınç açıkladı, ‘o kadar insan eylem yapmış, tabii ki dediklerini dinleyeceğiz ve önemseyeceğiz, halka rağmen bir şey yapılamaz’ dedi.

“‘SAĞDUYULU OLUN’ DEDİM DİYE BANA KÜFÜR EDİYORLAR”

Şu olaylarda yaptım oldu zihniyetine karşı hakli tepkisini koyan insanlarla, etrafı kırıp döken ve aklınca devrimcilik oynayanları ayırmalı. İşleri oyunları bozulunca o yamandıkları insanlara, sizlere de, düşman oluyorlar. Sadece ‘sakin olun, sağduyulu olun’ dedim diye bana küfür ediyorlar.

“DEVRİMCİLİK OYNAYANLARA KARŞI DURUN”

Demokratik tepkisini verenler, bu barikatları kurup aklınca devrimcilik oynayanlara karşı durmalı. Haklı tepki verilmeye devam edebilir ama şu barikat işi artık kalksın. Polis barikatı gördükçe iştahlanmasın.hadi artık yeter ya. Kaç gün oldu. Sanki o barikatlar tutuyor polisi.

Anlatmaya çalıştığım,oraya çerçöp yığdığınızda polis geçemiyor değil. Bu düşünce yanlış. İnanıyor musunuz hakikaten barikat var diye gelmediklerine.

“RAHATLAYIN BİRAZ ARTIK”

Yani anlamsız bir hal o barikatlar. Polis 3 gündür elini eteğini Gezi’den çekmişken, su işlevsiz barikatları kaldırın da tansiyon insin. Parkta yapın yine eylem. Zaten bunca şeyin üzerine inanıyorum ki kimse artık o parka müdahale falan etmez. Rahatlayın biraz artık.

Parktaki halk özgürlük eylemi yapıyor; siz vandallar değil. Özgürlük eylemi, yola barikat kurup başka bir insanin özgürlüğünü yok edince olmuyor.

“CAMİ OLAYINI DA SİNEYE ÇEKİN LÜTFEN”

Duyarlı vatandaşlardan cami olayını da lütfen sineye çekin. Büyütmeyin. Yani o kargaşa ortamında olmuş deyin. Anlayışlı olun lütfen