RUSYA'DA UZAYLI VAKASI

ANTALYA Haber Girişi : 14 Aralık 2013 10:09
RUSYA'DA UZAYLI VAKASI
Rusya’da 1969 yılında uzaylı yaratıklar üzerinde yapıldığı iddia edilen otopsinin ve uzaylılara ait UFO’nun görüntüleri ortaya çıktı.
Videoda, bir grup Sovyet askerinin UFO olduğu iddia edilen cisimi inceledikleri görülüyor. Videonun devamında ise “uzaylılar” üzerinde yapılan otopsi gösteriliyor. Videoda ayrıca, “uzaylılara ait cesetlerin” otopsiden önce çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

Görüntülere eşlik eden habere göre, 1969 yılında, Rusya’nın Sverdlovsk bölgesine tanımlamayan bir uçak düştü. UFO’ya benzeyen bu araçta ise, uzaylılara ait olduğu öne sürülen cesetler bulundu. Video paylaşım sitelerinde dolaşmaya başlayan görüntüler, daha önce de yayınlanmıştı. 1998 yılında ABD televizyonlarında yayınlanan bir belgeselde de aynı görüntüler kullanılmıştı.

BİLİM ADAMLARI SAHTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Bilim adamları ve UFO uzmanları ise görüntülerin sahte olduğunu düşünüyor.

Rusya’nın Sesi sitesindeki haberde, 1989 yılında da, Rusya’nın Prolandni bölgesinde bir UFO’nun yere çakıldığı ve bu aracın içinde de uzaylılara ait cesetler bulunduğu iddia ediliyor.

ABD’nin New Mexico eyaletinde de 1947 yılında bir UFO’nun düştüğü ve UFO’da cesetleri bulunan uzaylılara otopsi yapıldığı medyada geniş yer bulmuştu. Resmi açıklamalarda New Mexico’nun Roswell kasabasında düşen aracın, ordu tarafından kullanılan bir “casus balon” olduğu açıklanmıştı.