OLMASAYDI NELER OLURDU?

ANTALYA HABER Haber Girişi : 09 Ocak 2014 11:31
OLMASAYDI NELER OLURDU?
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Ocak'ta AKM'de gerçekleştirilecek "Olmasaydı Neler Olurdu?" konferanslar dizisinde Prof. Dr. Kemal Üçüncü, "Tarihsel Süreçte Türk Kültürü'nü" anlatacak.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Türk Ocakları Antalya Şubesi işbirliği ile düzenlenen "Olmasaydı neler olurdu?" konferanslar dizisi devam ediyor.
Milli ve manevi değerler ile ilgili olarak toplumun bilinçlendirilmesini ve bu yolla birlik ve bütünlüğün pekiştirilmesini amaçlayan konferans dizisinde Atatürk, Cumhuriyet, bağımsızlık, egemenlik gibi gündemi ilgilendiren konularda her ay konusunda uzman kişilerin halkla buluştuğu belirtildi.
11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'de Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleştirilecek "Olmasaydı neler olurdu" konferansında Karadeniz Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Üçüncü, "Tarihsel Süreçte Türk Kültürü"nü anlatacak. Ücretsiz konferansa tüm Antalyalıların davetli olduğu belirtildi.