ÖLDÜRDÜĞÜ 22 KİŞİDEN SONRA SAYMAYI BIRAKTI

ANTALYA Haber Girişi : 18 Şubat 2014 10:02
ÖLDÜRDÜĞÜ 22 KİŞİDEN SONRA SAYMAYI BIRAKTI
Miranda Barbour isimli 19 yaşındaki ABD'li bir kadın, Satanist tarikatı adına en az 22 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

11 Kasım tarihinde cinayet suçlamasıyla hapse atılan Miranda Barbour, Pennsylvania'nın Daily Item isimli yerel gazetesine yaptığı itirafta en az 22 kişiyi öldürdüğünü ve 22'inciden sonra öldürdüğü kişileri saymayı bıraktığı söyledi.

Miranda Barbour, seri ilan sitesi Craiglist'te tanıştığı Troy LaFerrara isimli bir adamı kocasıyla birlikte öldürdüğünü itiraf etti. ABD'nin Pennsylvania eyaletinde satanist tarikat üyesi olduğu belirten ve 22 kişiyi öldürdüğünü iddia eden Barbour, cinayetlerin sayısı 22'yi bulunca hesaplamayı bıraktığını ifade etti. Savcılar, Miranda Barbour ve LaFerrara'yı öldüren 22 yaşındaki kocası Elytte Barbour hakkında idam cezası istedi. LaFerrara, Barbour'le 100 dolar karşılığında birlikte olmak için tanıştı. Barbour, LaFerrara'yı alışveriş merkezinden alıp arka koltuğunda kocasının saklandığı arabaya götürdü. Çift o gün üç haftalık evliydi. Miranda Barbour, LaFerrara cinayetiyle ilgili, "Adam yanlış şeyler söyledi ve olaylar kontrolden çıktı. Bıçaklanmasına gerek kalmadı. Kocam onu boğarak öldürdü" dedi.

Bourbour, bir gazeteye telefonla verdiği röportajda ilk cinayetini Alaska Satanist tarikatına katıldığı 13 yaşında işlediğini söyledi. Genç kadın tarikat liderinin kendisine borcu olan birini öldürmesini istediğini iddia etti. Bourbour yaşananları şöyle anlattı: "Bana 'Şimdi vurma sırası sende' dedi. Oysa silahlardan nefret ederim. Silah kullanmam. Sonra arkama geçti, ellerini ellerimin üzerine koydu ve birlikte tetiği çektik. O günden bu yana öldürmeye devam ediyorum"

Çoğunluğu Alaska'da işlenen cinayetlerin bir kısmı Teksas, Kuzey Carolina ve California gibi şehirlerde gerçekleşti. Barbour cinayetlerin yerini nokta atışıyla saptayabileceğini dile getirdi. Bourbour, yaptıklarından pişman olmadığını, serbest bırakılırsa cinayet işlemeye devam edeceğini söyledi. Barbour'un annesi kızının dört yaşındayken amcası tarafından cinsel istismara uğradığını ve amcanın 14 yıl cezaya çarptırıldığını doğruladı.

Pennsylvania eyaletinin Sunbury kenti polis müdürü Steve Mazzeo soruşturmanın FBI'a taşındığını, davadan bir çok emniyet şubesinin sorumlu olduğunu ifade etti. Polisin elindeki kanıtlara göreMiranda Barbour'un, LaFerrara'yı öldürdüğü ve diğer cinayetleri işlediği bilgisi kesin değil.