MUSTAFA GÜL ve AVRUPA 3. ÖZBEKLER "> MUSTAFA GÜL ve AVRUPA 3. ÖZBEKLER "> MUSTAFA GÜL ve AVRUPA 3. ÖZBEKLER ">

MUSTAFA GÜL ve AVRUPA 3. ÖZBEKLER

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Eylül 2013 15:01
<font color=MUSTAFA GÜL ve AVRUPA 3. ÖZBEKLER " />
Avrupa 3’ncüsü Özbekler Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.

Avrupa kadınlar Bocce Şampiyonasında 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya alan Türk Milli Takımı,Bayanlarda Kemer’li Sporcu Fatma Buse Özbekler’de takımı ile birlikte 3’ncülük madalyası almıştı. Milli takımda Deniz Demir, Esile Emen, Bahar Çil ve Fatma Buse Özbekler yer aldı.

Başarılımadalyalı Kemer Belediyesi Sporcusu Fatma Buse Özbekler, Antrenörü Erdal Buyruk, yönetici Sadettin Karatekeli ve Milli Takıma seçilen Pınar Demir Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Başkan Mustafa Gül; “Avrupa 3’ncüsü olan Bayan takımını ve Kemer Belediye Sporcusu Fatma Buse Özbekler’i tebrik etti. Başkan Gül; Kemer’de her geçen gün gücüne güç katan Kemer Belediye Spor Bocce takımı Sporcuları ve Milli Takımımız yavaşyavaş Avrupa’da sesini duyurmaya başladı. Burada hem Kemerli sporcularımızı hem de Milli takımızı canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Dedi

Takımın başarılı çalıştırıcısı Erdal Buyruk ise; “Faal sporcu sayımız 40, Bocce spor dalını okullarımıza yayarak, faal sporcu sayımızı 100 olarak hedefliyoruz. Dedi

Ayrıca Milli Takıma yeni seçilen Pınar Demir’i de tebrik eden Başkan Gül, Avrupa Üçüncüsü olan Milli Takımımızın sporcusu Fatma Busa Özbekler’e birer hediye verdi.