MURATPAŞA CHP ADAYI UYSAL'DAN ENGELLİLERE ÖZEL PROJELER

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Mart 2014 12:28
MURATPAŞA CHP ADAYI UYSAL'DAN ENGELLİLERE ÖZEL PROJELER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, Türkiye Sakatlar Federasyonu Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.
Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi'nde engellilerle buluşan CHP'li Uysal, yaşam şekli ve dünya görüşü ile engellilerle her zaman iç içe olduklarını ifade etti. Uysal, "Şehrin ortak kullanım alanlarının nasıl tanzim edileceği engellilerin daha rahat nasıl kullanabileceği hususunu değerlendireceğiz. Her zaman derneğimizle fikir alışverişi içinde olarak engellilerin sosyal hayatla bütünleşmesi için çaba harcayacağız" dedi. Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Uysal'dan 45 gün içinde projelerini paylaşmak için randevu sözü aldı.
Uysal daha sonra Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı (AESOB) ziyaret etti. AESOB yönetimine adaletli yönetim anlayışının detaylarını aktaran Uysal, "Belediye bütçe ve hesaplarının on-line olarak vatandaşla paylaşılabildiği bir sistem kuracağız. İnsan odaklı projelerle bireylerden mahalle konseylerine sivil toplum örgütlerinden meslek odalarına kadar ortak akıl yaratarak birlikte yönetim felsefesini hayata geçireceğiz" diye konuştu.