MİRANDA KERR TÜRK KAHVESİNİ SEVMİŞ

ANTALYA Haber Girişi : 13 Ocak 2014 13:12
MİRANDA KERR TÜRK KAHVESİNİ SEVMİŞ
Geride bıraktığımız haftanın magazin gündeminin bir numaralı ismi tartışmasız Miranda Kerr'di.

Modayla ilgili ilgisiz hemen herkes, son dönemin göz kamaştırıcı top modellerindenMiranda Kerr'in, Antalya 'da gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkmak üzere memlekete geldiğini, podyumda ayağının takıldığını ve 3 milyon dolar değerinde bir mücevher seti tanıtımı yaptığından haberdardı.

Defile sonrasında özel bir röportaj için Radikal Gazetesi'ne konuşan Kerr'in aklında en çok kalan şeylerden biri Türk kahvesi olmuş. Pazartesi akşamı 23.00'te Show TV'de yayımlanacak 'Hey Canlı' programında yıldız model, röportaj esnasında da içtiği Türk kahvesinden dönerken New York 'a da götüreceğini anlatmış. Uçağının rötar yapmasından dolayı geç geldiği için Türkiye'yi gezemediğini ifade eden Kerr, en kısa zamanda yeniden gelip gezmek istediğini söylemiş. Sultanahmet ve Boğaz'ı gezmek istediğini de anlatan Kerr, kahvenin yanı sıra kebap ve Türk çayının tadını da çok sevmiş. Kerr'in bir diğer merakı da Türk hamamlarıymış.

Odasında Tarkan dinlemiş
Miranda Kerr, podyuma çıktığı organizasyonda aynı gün sahne alan Tarkan'ın şarkılarını ve kendisini de çok sevdiğini anlatmış. Odasında da sürekli Tarkan dinlediğinden bahseden Kerr, söyleşiyi de kameraya Tarkan'ın 'Şımarık' parçasını söyleyerek sonlandırmış.