MHP'DE İFTAR COŞKUSU"> MHP'DE İFTAR COŞKUSU"> MHP'DE İFTAR COŞKUSU">

MHP'DE İFTAR COŞKUSU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 22 Temmuz 2013 10:13
<font color=MHP'DE İFTAR COŞKUSU" />
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftarda izdiham yaşandı. İftar’a katılanların yoğunluğu ve coşkusu, Antalya’da yerel seçimlerde MHP’nin ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Mhp Antalya İl Başkanlığı’nın iftar yemeğine MYK Üyeleri Kemal Çelik, Hüseyin Yıldız, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, İl Başkanı Osman Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilat Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce partili partisiz vatandaş katıldı. İftar vakti yaklaşınca oruçlu vatandaşlara kazanlarda pişirilen yemekler servis edildi.

Dualarla oruçlar açıldıktan sonra MYK Üyeleri Kemal Çelik, Hüseyin Yıldız, Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve İl Başkanı Osman Çetin konuşma yaptı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, “Zafer ümit kaynağının bir çeşmesidir. Zafer bir çok gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler selam olsun sizlere, uzaklarda dertleşenler selam olsun sizlere” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kimileri Milliyetçileri ve Ülkücüleri anlamakta zorlanır. Dünyada etkili olan 2 bağ vardır. Bunlar korku ve menfaat bağlarıdır. Ülkücülerin ise bir tek bağı vardır. Gönül bağı. Biz Ülkücüler olarak bu bağı sevgi ve inancımızla kurarız. Bu iftar yemeğimiz bir kez daha gösterdi ki, Antalya, Antalya’da yaşayan, daha iyi bir Antalya isteyen herkesindir. Allah’ın izni Milletimizin teveccühü ile Antalya bu seçimlerden sonra ilk kez Milliyetçi kadrolar tarafından yönetilecektir. Bu iftar yemeği ile doruğa ulaşan birlikteliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumuzdur. Mübarek Ramazan ayının Vatan ve Milletimizin dirlik ve birliğine vesile olması en büyük temennimizdir. Ne mutlu Türküm diyene.”