MHP DÖŞEMEALTINDA YENİ BAŞKAN NİŞANCI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 05 Aralık 2013 05:01
MHP DÖŞEMEALTINDA YENİ BAŞKAN NİŞANCI
MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan’ın meclis üyeliğine müracaatı nedeniyle boşalan MHP Döşemealtı İlçe Başkanlığına Ramazan Nişancı atandı.

MHP Döşemealtı İlçe binasında gerçekleşen törene MHP İl Başkanı Osman Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Osman Çetin, “MHP olarak Antalya ve İlçe Belediyeleri kazanmak için gece gündüz demeden adaylarımızla ve tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmaktayız. Antalya’da diğer partilerin adayları açıklanmamışken biz belirlenen Başkan Adaylarımızla birlikte omuz omuza vererek ve halkla bütünleşerek her geçen gün partimiz için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi birlik ve beraberlik içerisinde tüm özverisiyle çalışarak Antalya ve İlçelerini kazanmaya ant içmiştir. Ülkemizin geldiği durumu herkes görmektedir. Bu yüzden de her geçen gün partimize olan ilgi daha da artmaktadır ve halkımızda artık tek çarenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu biliyor. Her gittiğimiz yerde insanların dertlerini sorunlarını dinliyoruz, biz seçimi kazandığımız zaman halkımıza hizmet edeceğiz bazıları gibi söz verip te sözünde durmayanlardan olmayacağız. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışarak hem vatandaşımız kazanacak hem de Antalya hizmet görecek. MHP Döşemealtı İlçe Başkanımız Ramazan Nişancı’nın partimize ve Döşemealtına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Nişancı, Döşemealtı’nda partimizin üç hilalli bayrağını dalgalandırmak için canla başla çalışacağız dedi. Nişancı sözlerini şöyle sürdürdü, “Acizane şahsıma ve yönetim kurulu olarak belirlenen değerli üye arkadaşlarımıza duyulan güven görev ve destekten dolayı başta Merkez Teşkilatımız ve İl Başkanlığımıza müteşekkiriz. Duyulan güven ve verilen görevin öneminin, ağrılığının ve sorumluluğunun bilincinde olarak partimizi arzu ettiğimiz ve görmek istediğimiz yerlere getirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizi bilmenizi isterim. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s) in övgüsüne mazhar olmuş ceddimizin bize kanı ve canı pahasına bırakmış olduğu bu Cennet Vatan üzerinde atalarımıza layık olmak ve gençliğimize bu emaneti sağ salim teslim etmek adına bizlerde bu kutsal dava için canımızı ve kanımızı hiç düşünmeden feda etmeye hazırız. Bu aziz millet Dünya’da var olan mücadelesinde çok çile çekmiş ve bedel ödemiştir. Ulu Önder Atatürk’ün gençliğe hitabesinde “İktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler” ifadesinde belirttiği gibi ne yazık ki tezahür ettirilmek istenmektedir. Medeniyetin ifadesi olarak addedilen günümüzdeki, kurulu Dünya düzeninin oyunlarına gelmeme azmimiz sonsuzdur. Ülkü adına, Vatanımız ve şanlı bayrağımız için hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Emanetleri Emanetlerimizdir. Yolumuz zordur meşakkatlidir. Ancak; bizlerde atalarımız gibi bu meşakkatli yolda ülkemiz için aziz Türk milleti için hiçbir zorluk ve görevden kaymayacağımıza söz veriyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.