MHP ADAYI ÇELİK ”Ayakkabı Kutusu Partisi”

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Aralık 2013 11:15
MHP ADAYI ÇELİK  ”Ayakkabı Kutusu Partisi”
Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Yönetimi kamuoyuna tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Yönetimi düzenlenen muhteşem bir organizasyonla kamuoyuna tanıtıldı. Salonun Milliyetçilere dar geldiği toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Başbakan bazen söyler ya “nereden nereye” diye. Şimdi son olayların karşısında biz de “nereden nereye” diyoruz” dedi.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “MHP daha son sözünü söylemedi” sözünü hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, artık milletin AKP’ye oy vermeyeveğini ifade ederek, Türklükle İslamiyeti ayırmaya çalışıyorlar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, “MHP daha son sözünü söylemedi. “ İnşallah son sözü söylemeye de gerek kalmayacak. Yeni bir parti çıkmış ortaya. Ayakkabı Kutusu Partisi. Bakın ne hale geldiler. Sayın Başbakan bazen söyler  ya “nerden nereye” diye. Şimdi biz de diyoruz “nerden nereye?” Yolsuzlukları ortaya çıkaranları görevlerinden alıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Diyorlar ki, Başta ki Müdürlerinin Başbakanın haberi yokken yapmışlar. Polisin 2 görevi varıdr. Birisi adli, birisi idaridir. Adli görevini yaparken Savcıya bağlıdır., mahkemelere bağlıdır, asla üstlerine, idareye ve yürütmeye bilgi veremez. Verirse de suçlu olur. Ama bunlar beni millet seçti, beni buraya millet getirdi bilgi vereceksin diyorlar. Sen bu millete ben yolsuzluk yapacağım bana oy verin dedin mi? Demedin. Artık bu millet size oy vermeyecek. Biz yolsuzluk, usulsüzlük nedir bilmeyiz? Haram bir lokma kursağımızdan girmez. Biz helalin peşindeyiz. Bu nedenle artık şimdi bizim zamanımız diyoruz.”şeklinde konuştu.

Son günlerde isimleri gündemden düşmeyen Bakanların istifa etmesi gerektiğini vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin, “Bunlar hırsızlık babadan oğula geçer derlerdi. Demek ki bunların babası da hırsızmış. Duy sesimizi Başbakan. Ne camız varsa da kes. Sen kefen giymiştin biz tabutluktan geliyoruz. Tarih tecelli edecek ve yaptıklarınız bir bir ortaya çıkacaktı ve çıkmaya başladı. O Bakanlarını istifa ettirmen gerek. 100 gün sonra bunu yapacak zamanın bile kalmayacak.” Dedi.

Mevcut Manavgat Belediye Başkanının seçim vaatlerinin büyük bir bölümünü yerine getirmediğini dile getiren MHP manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Doğan Enhoş’da, “ Mücahitlikten müteahhitliğe terfi edenler, eski model arabalarının arkasına tek yol İslam yazanlar şimdi lüks jiplerinin arkasına neden yazmıyorlar? Şimdi karar sırası milletimizdedir. Ya hırsız Belediye Başkanı ya da kendilerine hizmet verecek haramdam uzak kalacak belediye başkanı seçecekler. Ben Başkan olursam Manavgat’da bir hemşerim açsa, benim karnım toksa ben o makam da birgün bile oturmam. “ sözleriyle büyük alkış aldı.

MHP Manavgat İlçe Başkanı Yener Çiviler, 30 Mart yerel seçimlerinde 3 Hilali Manvgat’da iktidara taşıyacaklarının sözünü vererek, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini dile getirdi.