MHP ADAYI ÇELİK ; BİZ ANTALYA GİBİ TÜRKİYE İSTİYORUZ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 18 Mart 2014 20:58
MHP ADAYI ÇELİK ; BİZ ANTALYA GİBİ TÜRKİYE İSTİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Kepez'de düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.
Kepez'de Kapalı Cumartesi Semt Pazarı'nda düzenlenen, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu'nun katıldığı toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Toplantıda yaptığı konuşmada gündemi değerlendiren MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye bölünmesin diyor. Antalya'da 80 vilayetten vatandaşımız yaşıyor. Birbirimizden hiçbir sıkıntımız yok. Biz Antalya gibi bir Türkiye istiyoruz" dedi.
"Bugün bizi bilinçli olarak ayrıştırmaya çalışıyorlar" diyen Çelik, "Türküm, doğruyum, çalışkanım demek, ülkenin belli bir bölümünü rahatsız ettiği için yasaklanmış. Çocuklarımız Türküm demesin de ne desin? Çocuklarım doğruyum diyerek kendileriyle gurur duymasın da tembelim uyuşuğum mu desin? 30 Mart seçimleri bu açıdan da önem ifade ediyor" şeklinde konuştu.