MENDERES TÜREL “HALKIN ARASINDA HALKLA BİRLİKTEYİZ" "> MENDERES TÜREL “HALKIN ARASINDA HALKLA BİRLİKTEYİZ" "> MENDERES TÜREL “HALKIN ARASINDA HALKLA BİRLİKTEYİZ" ">

MENDERES TÜREL “HALKIN ARASINDA HALKLA BİRLİKTEYİZ"

ANTALYA HABER Haber Girişi : 23 Eylül 2013 09:24
<font color=MENDERES TÜREL “HALKIN ARASINDA HALKLA BİRLİKTEYİZ" " />
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Batı Antalya ilçelerini ziyaret etti.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Batı Antalya ilçelerini ziyaret etti.
Demre ilçesinde kahvaltı yapan Menderes Türel’e, Demre Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve geçen günlerde Ak Parti'ye katılan Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu eşlik etti. Diğer partililerin de katıldığı kahvaltıda Demre’ye yapılan yatırımlar konuşuldu. Kahvaltı sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın adlarına özel imzaladığı fotoğrafları Bayram Arıcı ve Süleyman Topçu’ya veren Türel, yaptığı açıklamada halkın arasında olduklarını, ihtiyaçları yerinde tespit ederek ödevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini söyledi.
Türel, bu çalışmanın yerel seçimlere yönelik bir çalışma olmadığına değinerek şöyle konuştu: “Zaten sürekli halkın içinde halkla birlikteyiz. Hem yapılanları hem de yatırım olarak yapılacakları gözlüyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz.”
Türel ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Kaş ilçesine gitti.