MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DA HEDEF 3 PUAN

ANTALYA Haber Girişi : 24 Aralık 2013 19:20
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DA HEDEF 3 PUAN
- MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DA HEDEF 3 PUAN - KIRMIZI-BEYAZLI FUTBOLCU EMRAH BAŞSAN: - "TRABZON'A 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ" - TAKIM KAPTANI UĞUR İNCEMAN: - "TRABZON'DA BU KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK İSTİYORUZ"
 Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. 
Trabzonspor ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam antrenmanı ile devam etti. Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana sakatlıkları bulunan Baros, İnsa, Vederson, Polat, Ferdinand ile izinli olan Pedro katılmadı. Geçen haftaki Gençlerbirliği karşılaşmasında hava topu mücadelesinde kafatasına darbe alan Isaac Promise ise antrenmana kaskla katıldı. Antrenman öncesi Samet Aybaba, futbolcuları ile kısa süreli bir konuşma yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Kırmızı-beyazlılar ardından yarı sahada iki takım halinde pas çalışması yaptı. Aybaba, hata yapan futbolcularını zaman zaman uyardı. Antrenman çift sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu.

"TRABZON'A 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan kırmızı-beyazlı oyuncu Emrah Başsan, moral ve takım olarak kötü durumda olduklarını söyleyerek, Gençlerbirliği karşılaşmasını kaybettiklerini belirtti. 
Gençlerbirliği karşısında özellikle ikinci yarı iyi mücadele ettiklerini hatırlatan Başsan, "Sahada elimizden geleni yaptık. Çok fazla pozisyona girdik. Şanssızlık var. Sürekli gol kaçırıyoruz. İkinci yarı girdiğimiz gol pozisyonlarını gole çevirsek, maç çok daha farklı olabilirdi. Neticede bir maç kaybettik. Lig uzun bir maraton. Önümüzdeki Trabzon maçına iyice kenetlenip, oraya 3 puan almak için gideceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oradan alacağımız 3 puanla da devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM OALRAK GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"
Performansına da değinen Emrah Başsan, "Bireysel olarak performansın çok arttı. Hocalarım benimle çok ilgileniyor. Hem benle hem de pozisyon olarak çok ilgileniyorlar. Sahada yapmam gerekenler oluyor. Bunu da en iyi şekilde yapmam gerekiyor. Gol atmanın yanında asistlerimin de önemli olduğunu düşünüyorum. Ama şuan performans olarak değil takım olarak bir galibiyete ihtiyacımız var" diye konuştu.

İNCEMAN: "KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK İSTİYORUZ"
Kaptan Uğur İnceman ise ligde geriye bakmaktansa önlerine bakmaları gerektiğinin altını çizerek, "Yaptığımız hataları değerlendirmemiz gerekiyor. O hataları bir daha yapmayacağız. Trabzonspor iyi takım. Biz oraya puan ya da puanlar almak için gideceğiz. O yönde çalışacağız. Trabzon deplasmanı zor gibi gözüküyor. Biz orada iyi mücadele edip, istekli oynarsak iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bu kötü gidişe son vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'de takip etti.