MASAJ SALONUNA FUHUŞ BASKINI

SPOR Haber Girişi : 03 Ocak 2013 17:50
MASAJ SALONUNA FUHUŞ BASKINI
Polis, bir masaj ve güzellik merkezinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine yaptığı baskında 1'i kadın 2 kişiyi gözaltına aldı
Samsun'da polis, bir masaj ve güzellik merkezinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine yaptığı baskında 1'i kadın 2 kişiyi "fuhuş yapmak için fuhşa aracı olmak" suçlarından gözaltına aldı. Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkisinde bulunan bir masaj ve güzellik salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, masaj ve güzellik merkezi olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde 70 lira karşılığı masaj, 70 lira karşılığında da fuhuş yapıldığı ihbar aldı.

Ahlak ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dün gece saat 01.00 sıralarında masaj ve güzellik merkezinden çıkan M.K.(26), söz konusu yerde 70 lira vererek masaj yaptırdığını, ayrıca 70 lira daha vererek masaj yapan D.E.(23) adlı bayanla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Ahlak polisi olayla ilgili masaj ve güzellik merkezinin sahibi E.G.(32) adlı bayan ile söz konusu yerde çalışan E.Y.(24) adlı genci "fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçlarından gözaltına aldı. Fuhuş yapan D.E.'ye ise Kabahatler Kanunu'na göre para cezası kesildi.