MANAVGAT'TA JANDARMA'NIN UYUŞTURUCU OPERASYONU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 27 Kasım 2013 22:29
MANAVGAT'TA JANDARMA'NIN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Side beldesinde şüpheli iki kişinin çantalarında yapılan aramada, satışa hazır 3.5 kilo esrar ele geçirildi.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Side beldesinde şüpheli iki kişinin çantalarında yapılan aramada, satışa hazır 3.5 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan C.T. ve Ö.O çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine Side beldesinde bir şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada 25 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan O.C, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Jandarma ekipleri tarafından Kumköy bölgesinde bir şahsın üzerinde yapılan aramada 75 gram esrar ile uyuşturucu 40 hap ele geçirildi. Gözaltına alınan M.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Antik Side’de, bir şahsın üzerini arayan jandarma ekipleri H.D. isimli şahıstan yola çıkarak G.T, F.T, S.G ve M.S’nin üzerlerinde ve işyerlerinde yaptığı aramalarda 7.5 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan H.D, M.S. ve S.G tutuklanarak cezaevine gönderilirken, G.T adli kontrolle F.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.