MANAVGAT İŞİTME ENGELLİLER GÖLCÜK'TE LİDERLİK SINAVINDA

ANTALYA Haber Girişi : 27 Aralık 2013 16:18
MANAVGAT İŞİTME ENGELLİLER GÖLCÜK'TE LİDERLİK SINAVINDA
Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1'inci Ligi'nde 2013-2014 sezonunun ilk devresi Pazar günü oynanacak olan erteleme maçlarıyla sona erecek.
Ligde oynadığı 8 maç sonunda aldığı 7 galibiyet, 1 beraberlik ve topladığı 22 puan ile grubunda 2'nci sırada bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı 15 Aralık tarihinde kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen karşılaşmada oynadığı 8 maçın tamamını kazanarak 24 puan ile lider durumda bulunan Gölcük İşitme Engelliler takımıyla Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. 
Gölcük karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı ve Takım Kaptanı Hasan Hüseyin Aydın, "Sezonun 8'inci hafta müsabakasını deplasmanda 15 Aralık'ta Gölcük ile yapacaktık ama kötü hava koşullarından dolayı bütün maçlar ertelenmişti. Geçen hafta ilk devrenin son maçını yaparak, devreyi tamamlamıştık.Bu hafta programa erteleme maçları konulmasından dolayı, ertelenen Gölcük maçımızı bu hafta sonu deplasmanda yapacağız. Şu anda rakibimiz iki puan fark ile lider, biz de ikinciyiz. Bu maç bir nevi lideri belirleme maçı olacak. Bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Amacımız bu maçı kazanıp, vermiş olduğumuz liderliği geri almak olacaktır" dedi.
Mesafenin uzak olması nedeniyle ilk kez bir maçımıza uçakla gideceklerini belirten Aydın, "Böylelikle maça yol yorgunu olarak çıkmayacağız. Bir çok arkadaşımız ilk kez uçağa binecekleri için çok heyecanlılar. Bu vesile ile uçak biletlerimizi temin eden, havalimanından maçın oynanacağı Gölcük sahasına kadar servis hazırlayan Evrenseki Belediyesi ve Başkan Recep Barut'a teşekkür ederiz" diye konuştu.