LARA'DA KAZA : 1 YARALI

ANTALYA Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 13:24
LARA'DA KAZA : 1 YARALI
Antalya'da tur midibüsü park halindeki fırın yüklü kamyonete arkadan çarptı. Kazada bir kişi yaralanırken, her iki araç da devrildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Havalimanı- Lara Yolunda meydana geldi. Eskişehir'den yüklediği fırınla 07 NJY 86 plakalı kamyonetiyle Antalya'ya gelen Ali Borlukçu, havalimanı yolunda gideceği yeri sormak için aracaını sağa çekti. İddiaya göre, bu sırada havalimanına 07 ZS 1945 plakalı midibüs ile yolcu almaya giden Kürşat Bıyıklı, kamyonete arkadan çarptı. Kamyonet ise önünde park halinde bulunan Niyazi Göçer'e ait 07 YIP 02 plakalı hafifi ticari kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin arka kasası parçalanırken, her iki araçta yan devrildi. Devrilen her iki araç havalimanı yolunun sağ şeritini tarafiğe kapattı. Havalimanı yolunda uzun araç trafiği meydana geldi. Kazayı kamyonet ve hafifi ticari araç sürücü yara almadan atlatırken, midibüs sürücüsü Kürşat Bıyıklı yaralandı. Bıyıklı ambulansla özel bir hastaneye kaldırldı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen Aksu İtfaiye ve trafik ekipleri çalışma başlattı. Trafik ekipleri sıkışan trafiği diğer şerite akımı vererek çözmeye çalıştı. Gerekli incelemelerin yapılmasının ardından araçlar çekici yardımıyla otoparke çekildi. Yaklaşık 1 saatlik tıkanıklığın ardından yol, araç trafiğine yeniden açıldı. Tur midibüsünün boş olması olası yaralanma ve can kaybını önledi.
Kaza anını anlatan kamyonet sürücüsü Borlukçu, "Adres sormak için aracımı sağa çektim. Bu esnada arkadan bir midibüs çok hızlı bir şekilde bana vurdu. Ne olduğunu anlamadım" dedi.