KÖY YOLUNA 500 BİN LİRALIK SICAK ASFALT

ANTALYA HABER Haber Girişi : 18 Şubat 2014 15:58
KÖY YOLUNA 500 BİN LİRALIK SICAK ASFALT
Sosyete pazarında sıcak asfalt ile kaldırım çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, asfalt çalışmalarını Akdamlar köyü yolunda sürdürüyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyete pazarı ve Akdamlar köy yolu asfalt maliyetinin 500 bin TL olduğunu söyledi. 
2014'ün ilk çeyreğine Sosyete Pazarı'nda sıcak asfalt çalışmalarıyla başlayan Konyaaltı Belediyesi, çalışmalarını Akdamlar köy yolunda sürdürüyor. Sosyete Pazarı çıkışıyla Akdamlar köyü, Bayırçayı Köprüsü arasında sıcak asfalt çalışmalarına da başlayan Konyaaltı Belediyesi, köy yollarına sıcak asfalt dökerek daha yaşanabilir bir Konyaaltı ve daha modern bir görünüm kazandırmayı amaçlıyor.
Yapılan hizmetlerle ilgili konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2014 yılının ilk çeyreğinde sıcak asfalt çalışmalarına Sosyete Pazarı'yla başladıklarını ve buradaki asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla yol kenarlarına kaldırım çalışması başlatacaklarını söyledi. Hacısekiler köyü giriş yolundan başlatılan kaldırım çalışmalarının Akdamlar köyüne kadar uzanacağını da ifade eden Başkan Böcek, 10 bin metrekare kaldırım maliyetinin yaklaşık 150 bin lira olduğunu kaydetti.
KÖY YOLUNA SICAK ASFALT
400 nüfuslu Akdamlar köyünde sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade eden Böcek Sosyete Pazarı'yla Akdamlar Köyü Bayırçayı Köprüsü arasında yaklaşık 1,5 kilometre yolda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla köy sakinlerinin modern bir yola kavuşacağını belirten Böcek, yapılan sıcak asfalt maliyetinin 500 bin lira olduğunu söyledi.