KORKUTELİ’NDE 56 HAFIZ VE HAFİZE KURAN ZİYAFETİ SUNDU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 10 Mart 2014 11:43
KORKUTELİ’NDE 56 HAFIZ VE HAFİZE KURAN ZİYAFETİ SUNDU
Antalya'nın Korkuteli İlçesine bağlı Küçükköy beldesinde Kuran kurslarında eğitim gören 56 hafız ve hafize, Hafızlık Merasimi’nde uran ziyafeti sundu.
Korkuteli merkez ve ilçe dışında eğitim gören 40 erkek 16 kadın Küçükköylü hafız ile hafizeler, Hafız Bedrettin Özokudan’in öncülüğünde ve hafızların ailelerinin desteğiyle düzenlenen Küçükköy Hafızlık Dua Merasimi’nde buluştu.
Siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarının da katıldığı merasime AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Antalya İl eski Müftüsü Ahmet Çelik, Antalya Müftülüğü Şube Müdürü Veli Sağlam, Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut ile binlerce vatandaş katıldı.
Tebrik konuşmaları ve hayır dualarının ardından başlayan merasimde Kuran’ı Kerim okunmasının ardından AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz, MHP Adayı Hasan Gökce, CHP adayı Hüseyin Çil ve SP adayı Ebubekir Özsarı hafız ve hafizelere hediyeler vererek, başarılarını ödüllendirdi.
AK Parti adayı Akdeniz ayrıca seçimden sonra Büyükşehir Başkan adayı Menderes Türel ile birlikte hafız ve hafizeleri Umre’ye götürme sözü verdiklerini söyledi