KORKUTELİ GENÇLİKSPOR: 3 - ALTAY ALTEKMA: 2

ANTALYA Haber Girişi : 20 Mart 2014 14:46
KORKUTELİ GENÇLİKSPOR: 3 - ALTAY ALTEKMA: 2
Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, ligin son maçında kendi evinde Altay Altekma'yı 3-2 mağlup ederek, ligde kalmayı başardı.
Ligin son karşılaşmasına çıkan Korkuteli Gençlikspor, yoğun seyirci desteği ile ilk seti 25-22 kazandı. Korkuteli Gençlikspor, ikinci sete moralli başladı ve ikinci seti de 26-24 alarak, durumu 2-0 yaptı.
Altay Altekma Takımı Antrenörü Necdet Erdem, 2-0'ın ardından sahada güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle takımını sahadan çekti. Erdem'in, mücadelenin hakemleriyle ve gözlemcisiyle bir süre tartışmasının ardından hakemler soyunma odasına gitti. Yaklaşık 40 dakikalık bir aranın ardından saha içinin sakinleşmesiyle mücadele kaldığı yerden devam etti. 
Üçüncü seti konuk takım Altay Altekma 25-21 kazanarak, skoru 2-1'e getirdi. Dördüncü sette Korkuteli Gençlikspor fazla varlık gösteremeyince seti 25-15 kaybetti ve durum 2-2 oldu. Karşılaşmanın taybrek setini Korkuteli Gençlikspor 15-10 alarak, karşılaşmayı kazandı ve ligde kalmayı başardı.
Maç sonunda Korkuteli Gençlikspor taraftarları takımını ayakta alkışladı. Karşılaşma sonrasında Altay Altekma takımı ile seyirciler arasında gerginlik yaşandı. Emniyet görevlileri olaylar büyümeden müdahale ederek, konuk takımın soyunma odasına gitmesini sağladı. 
Korkuteli Gençlikspor Kulübü Başkanı Servet İlhan, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Maç boyunca ölüp ölüp dirildik. Son maçımız ya tamam, ya devam maçıydı. Takımımız son maçında galip gelerek, ligde kalmayı garantiledi. Mutluyuz. Korkuteli taraftarına takıma olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu takım Korkuteli'nin vitrini" dedi.