KONYAALTI'NDA KIŞ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

ANTALYA HABER Haber Girişi : 17 Ocak 2013 10:43
KONYAALTI'NDA KIŞ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
KONYAALTI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER, KIŞ BAKIMINA DEVAM EDİYOR.
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, kış bakımına devam ediyor.
Park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde bulunan ağaçların sağlıklı bir biçimde büyüyüp, gelişmesi için, bakım, budama ve temizlik çalışmaları yapan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, mevsime uygun süs bitkisi dikimi de yapıyor.
Konyaaltı’nın kış ayılarında da rengârenk olacağını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ekiplerimiz, park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına başladılar. Özellikle kuruyan ağaç dallarını budayan ve yeni fidan dikimi yapan ekipler, kaldırım ağaçlandırması, mevsimlik süs bitkisi dikimi ve bakım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor” dedi.
Çeşitli türlerde bitkinin de dikileceğini vurgulayan Başkan Böcek, “Kış sezonu için yeşil alanlar ve park alanlarında şuana kadar 60 bin adet mevsimlik süs bitkisi dikildi. Ayrıca kaldırımlara da yaklaşık 5000 adet yeni değişik türlerde ağaç dikimi yapıyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.