KONYAALTI MHP'DEN ALEVİ DERNEĞİNE ZİYARET

ANTALYA HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2013 21:51
KONYAALTI MHP'DEN ALEVİ DERNEĞİNE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığı sivil toplum kuruluşları ziyaretine Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ile devam etti.
MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesini ziyaret ederek derneğin ve Konyaaltı'nın sıkıntıları hakkında görüştüler. Dernek Başkanı Tahsin Akpınar'ın başkanlığındaki dernek yöneticilerinin ortak şikayeti Konyaaltında bir Cemevi olmaması yönünde oldu.

Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi Başkanı Tahsin Akpınar; ''MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatının derneğimize yapmış oldukları ziyaretten çok memnun olduk, İlçe Başkanına ve Yönetimine derneğimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar mevcut yerel yönetimler bizi hep Cemevi konusunda istismar ettiler. Bizim için önemli olan siyasi partilerin bize bakış açısıdır.Türkiye'de Laikliğin tehlikede olduğu söyleniyorda bize göre Türkiyede Laiklik tam anlamıyla hiç yaşanmamıştır. Şuda altı çizilmesi gereken bir gerçektir ki; Devlet Bahçeli olmasa Türkiye'de kaos yaşanırdı'' dedi.

MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Palabıyık; ''Konyaaltı İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesini ziyaret ettik. Dernek Yönetimi tarafından bize gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Alevi kardeşlerimiz Devletine , Milletine ve Bayrağına her zaman sahip çıkmıştır. Devletimizin bekasını her şeyin üstünde tutan Alevi kardeşlerimiz taleplerini her zaman demokratik yollar ile aramıştır. Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları Devletine, Milletine ve Bayrağına sahip çıkan herkese açıktır'' dedi.