KEPEZ BELEDİYESİ TİYATROSU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 11 Ekim 2013 13:49
KEPEZ BELEDİYESİ TİYATROSU
Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), Yahya Kemal Beyatlı’yı konu alan tek kişilik “Kendi Gök Kubbemiz-Eve Dönen Adam” adlı oyunla yeni sezona perdelerini açtı.
Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), Yahya Kemal Beyatlı’nın hayatından çeşitli kesitler sunan “Kendi Gök Kubbemiz-Eve Dönen Adam” adlı oyunun prömiyerini yaptı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde (EBKM) sahnelenen oyunun prömiyerini, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr.Ayşe Tütüncü, Kepez Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ve çok sayıda davetli izledi.
Sönmez Atasoy’un yazdığı, Oktay Gözpınar’ın yönetmenliğini yaptığı, KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’nin de Yahya Kemal Beyatlı rolünü canlandırdığı tek kişilik oyunu, davetliler büyük bir beğeniyle izledi. KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’nin, 45’er dakikadan 2 perdelik tek kişilik “Kendi Gök Kubbemiz-Eve Dönen Adam” adlı oyunda gösterdiği performans, salonu dolduran davetliler tarafından ayakta alkışladı.
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Abdullah Sürekli’yi gösterdiği performanstan dolayı tebrik etti. Başkan Tütüncü, “5 yıl öncesine kadar bu oyunun sergilendiği alanda gecekondular vardı. Emniyet güçleri buralarda sürekli bulunup, güvenliği sağlamak zorunda kalıyordu. Şimdi ise bu alanda sanat yapılıyor. Burada bu büyük eseri izlemenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.