KEMER'DE ATV KAZASI"> KEMER'DE ATV KAZASI"> KEMER'DE ATV KAZASI">

KEMER'DE ATV KAZASI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 23 Temmuz 2013 09:29
<font color=KEMER'DE ATV KAZASI" />
Sibirya’dan annesi ile birlikte tatilini geçirmek için geldiği Antalya’nın Kemer ilçesinde, ATV aracı ile geçirdikleri kazada ağır yaralanan Angelina Yudina (15), tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu oldu.
Kızıyla birlikte geçirdikleri kazayı hafif sıyrıkla atlatan anne İnna Yudina (34), kızının 10 günlük yoğun bakım sürecinde inancını hiç yitirmediğini belirterek, “Kızım 10 gün yoğun bakımda kaldı. Allah’tan umudumu hiç kesmedim. Olumsuz düşünmedim. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin doktorları, hemşireleri ve çalışanları tatildeymişiz gibi bizimle ilgilendi. Kızımı yeniden yaşama döndürdüler çok teşekkür ederim” dedi. Antalya’ya yeniden tatile geleceklerini ifade eden anne İnna Yudina, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelerek teşekkür edeceklerini söyledi.
Genç kızın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Öğretim Görevlisi Şevket Yirik de, Angelina Yudina’nın hastaneye ağır vaka olarak geldiğini belirtti. Rus hastanın hastaneye geldiği zaman beyin hasarı, omurga kırığı, işitme kaybı bulunduğunu ve felç geçirdiğini kaydeden Şevket Yirik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Acil servis, beyin cerrahi, ortopedi ve yoğun bakım anabilim dallarımız gösterdikleri başarılı tedavi ile Angelina Yudina’yı yeniden yaşama döndürdü. Hastamızın iyileşerek taburcu edilmesi bizleri de çok mutlu ediyor.”
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Sağlık Turizmi Birimi’nin kısa bir süre önce kurulduğu bilgisini veren Şevket Yirik, yabancı hastalara tüm dillerde hizmet verildiğini kaydetti. Yirik, yabancı hastalara tedavileri süresince ana dillerinde hizmet verildiğini belirterek şunları söyledi: "Bu da onları son derece memnun ediyor. Birimimizin kurulması için verdikleri destek nedeniyle Rektörümüz Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Geçici ve Başhekimimiz Prof.Dr. Mustafa Ünal’a çok teşekkür ediyoruz. Güzel hizmetler sunacağımıza inanıyoruz.”