KAPKAÇÇILAR JANDARMADAN KAÇAMADI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 25 Ocak 2014 15:05
KAPKAÇÇILAR JANDARMADAN KAÇAMADI
Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinin Titreyengöl bölgesinde kapkaç yöntemi ile turistlerin kolyelerini çalan 2 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
Side Büyük Plaj ve Side Halk Plajı civarı ile Titreyengöl bölgesinde Alman uyruklu turist kadınların kapkaç yöntemiyle kolyelerini çalan iki kişi, jandarma ekiplerince yakalandı. İki kapkaç olayını araştıran jandarma ekipleri, şüpheli bir araçla ilgili çalışmalarını yoğunlaştırarak, plaka tanıma sisteminden aracın plakasını tespit etti. Adresi belirleyen jandarma ekipleri, Ilıca beldesinde bir eve baskın düzenledi. Jandarma ekipleri, evin boş olması nedeniyle ev çevresinde şahısları beklemeye başladı. Otomobilin eve gelmesiyle birlikte jandarma ekipleri eve baskın yaparak arama yaptı. Baskında şüpheli O.S. gözaltına alınarak, mağdur olan turistler tarafından teşhis edildi. O.S.'nin kapkaç olaylarını Z.C. ile birlikte yaptığını belirtmesi üzerine Z.C. gözaltına alındı. 
Sorguları tamamlanan O.S. ve Z.C. yargılanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Bu arada zanlıların sattıkları kuyumcudan alınan kolyeler mağdur turistlere teslim edildi.