İRANLI SÜPER STAR ALANYA'DAN ARSA SATIN ALDI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 08 Şubat 2013 08:05
İRANLI SÜPER STAR ALANYA'DAN ARSA SATIN ALDI
Amerika'nın Los Angeles şehrinde yaşayan İranlı pop yıldızı Shahrum Kashani, Antalya'nın Alanya ilçesinden arsa satın aldı.
Birçok ülkede yatırımlar yapan Kashani, Dubai'de verdiği konser sonrası katıldığı bir fuarda karşılaştığı arkadaşının daveti üzerine geldiği Alanya’da yatırımlarına devam etmeyi düşündüğünü söyledi.
İranlı süper star Shahrum Kashani, Alanya'ya geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nde 10 albüm çıkaran ve İran'da süper star olarak kabul edilen Kashani, tam bir Türkiye aşığı olduğunu söyledi. 25 yıl önce İstanbul'da da bir süre yaşayan ve buradan Amerika'ya giderek müzik hayatına atılan Kashani, geçtiğimiz yıllarda tatil için geldiği Bodrum'da bir ev satın alarak annesi ve kardeşlerini bu eve taşıdığını anlattı. Ailesi halen Bodrum'da yaşayan Kashani, "Yeni Başlangıç" adlı albümü öncesi tatilini ve hazırlıklarını Alanya'da sürdürme kararı aldı.
Gold City Otel'e yerleşen Kashani, Dubai'de verdiği konser sonrası katıldığı fuarda tesadüfen karşılaştığı arkadaşı Amir Bahmeni'nin davetlisi olarak Alanya'ya geldiğini söyledi. Buraya aşık olduğunu ve hemen bir yatırım yapmayı düşündüğünü belirten Kashani, Mahmutlar beldesinde bir arsa satın aldı. Shahrum Kashani, "Yıllar önce İstanbul'da yaşadım, Amerika'ya gitmeden önce bulunduğum İstanbul'a hayran kaldım. Los Angeles'e yerleştim ve ilk albümümle burada müzik piyasasına giriş yaptım. 10'ncu albümüm şu an piyasada ve 11'nci albümümün çalışmaları sürüyor. Dubai'de 10 bin kişinin izlediği bir konser sonrası bir fuara davet edildim. Burada Amir Bahmeni ile karşılaştım ve beni Alanya'ya davet etti. Alanya'nın adını daha önce duymuştum ve aslında merak ediyordum. Daha sonra buraya gelme kararı aldım ve şu an Gold City Otel'de kalıyorum. Sevgili dostum Amir ile birlikte Mahmutlar beldesinde bir süre gezdim ve burayı tanıma fırsatım oldu. Karar vererek bir arsa satın aldım" dedi.
Alanya'da arsa ve gayrimenkul üzerine yatırımlarına devam etmeyi düşündüğünü belirten Kashani, 11 Eylül saldırısı ve gündemde olan İsrail-İran arasında yaşanan gerginlik hakkında ise, "Ben politikadan anlamam. Ben şarkılarımı aşk ve barış için söylerim" şeklinde konuştu.
Antalya ve Alanya'da bir dizi konserler vermeyi hedeflediğini de sözlerine ekleyen Kashani, bir süre daha Alanya'da kalacağını ve merak ettiği yerleri gezeceğini açıkladı.