EVE GİREN HIRSIZ ARKADAŞI ÇIKTI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 31 Aralık 2013 13:57
EVE GİREN HIRSIZ ARKADAŞI ÇIKTI
Antalya'da, evine beş kez hırsız giren bir gazeteci, taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şok yaşadı. Hırsızlık için eve giren zanlının arkadaşı olduğunu gören Hamdi Gökbulut ne yapacağını şaşırdı.
- (ÖZEL HABER) EVİNE GİREN HIRSIZ ARKADAŞI ÇIKTI
- BEŞ KEZ EVİ SOYULAN GAZETECİ GÖKBULUT, EVİNE TAKTIRDIĞI GÜVENLİK KAMERASINI İZLEYİNCE ŞOK OLDU
- AİLESİYLE TATİLE GİDEN GAZETECİ HAMDİ GÖKBULUT, İNTERNET ÜZERİNDEN GÜVENLİK KAMERASINI İZLERKEN ZANLININ ARKADAŞI OLDUĞUNU GÖRÜNCE GÖZLERİNE İNANAMADI

Antalya'da, evine beş kez hırsız giren bir gazeteci, taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şok yaşadı. Hırsızlık için eve giren zanlının arkadaşı olduğunu gören Hamdi Gökbulut ne yapacağını şaşırdı.
Tarım Mahallesi'nde müstakil bir evde yaşayan Hamdi Gökbulut'un evine bir yıl içinde 5 kez hırsız girdi. Evin penceresinden giren hırsız, Gökbulut'un evinden eşinin ziynet eşyaları dahil 200 bin liraya yakın parasını aldı. Hırsızı yakalamak için harekete geçen gazeteci Hamdi Gökbulut, evine güvenlik kamerası taktırdı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Olay günü eşi ve çocuğu ile tatile giden Gökbulut, internet üzerinden evini kontrol etmek istedi. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler karşısında şoke olan Gökbulut, zanlının, 5 yıllık arkadaşı A.Ç. olduğunu gördü. Gökbulut, tatilini yarıda bırakarak Antalya'ya geri dönerken, güvenlik kamerası görüntüleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine başvurdu. Kamera görüntülerini inceleyen polis, A.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan A.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"YOLA ÇIKTIĞIMIZDA BENİ ARADI"
Bir yıl içinde evine hırsızlık için 5 kere girildiğini belirten Hamdi Gökbulut, şunları söyledi: "Evime 5 kez girildi. Eşimin ziynet eşyaları ile 200 bin lira param alındı. Eşim ve ben 'acaba para ve ziynet eşyalarını koyduğumuz yeri mi unutuyoruz' diye düşünürken, eve güvenlik kamerası taktırdık. Son hırsızlık olayının yaşandığı gün eşimle tatil için sabah yola çıktık. Yola çıkmamızdan 10 dakika sonra evime hırsızlık yapmak için giren A.Ç. aradı. Ben de ona şehir dışına çıktığımı söyledim. Kısa süre sonra gideceğimiz yere ulaştığımda internet üzerinden evin güvenlik kamerasına bağlandım. Baktım ki karşımda 5 yıllık arkadaşım A.Ç. hırsızlık için dolaşıyor. Büyük bir şok yaşadım. Benim evde olmadığımı bildiği için, üç saat evde hırsızlık için kapı arkasındaki kıyafetlerin ceplerini, iç çamaşır dolabını, çekmeceleri, tüm odaları ve hatta buzdolabının buzluk bölümünü dahi aradı. En son girdiğinde çekmecenin gizli bölümünde olan 20 bin lirayı almış."