EKSİK KALAN İŞLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

ANTALYAHABER.COM.TR Haber Girişi : 18 Şubat 2014 12:54
EKSİK KALAN İŞLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner seçim çalışmasını mahalle ve ev ziyaretleriyle sürdürdü. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Öner 2004-2009 yılları arasında Kepez Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak,
Kepez'in kendi başkanlığı döneminde çok geliştiğini ve o dönemden yarım kalan işlerini tamamlayacağını söyledi.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öner'in geç saatlere kadar sürdürdüğü mahalle ve ev ziyaretlerinde eşi de onu yalnız bırakmadı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi gören Öner, seçmenle kaynaşıp soruları içtenlikle cevapladı. Günde en az 10-15 kilometre yürüyerek esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen Öner, "Ekim ve Kasım aylarında kendi yaptırdığımız anketlerde mevcut belediye başkanının 6-8 puan gerisindeydik. Ancak şimdi bizden bağımsız yapılan anketlerde iste 4 puan öndeyiz" dedi. Bu sonuçların kendilerini rehavete değil daha çok çalışmaya ittiğini belirten Öner hedefini, "Bu seçimde 120 bin oy alarak başkan seçilmeyi hedefliyoruz. Ancak biz sadece bize oy verenin değil Kepez'de bulunan 450 bin kişinin başkanı olacağız ve kimseyi ötekileştirmeyeceğiz" diye açıkladı.

 

Kepez için 66 proje hazır

 

Kepez için ürettikleri 66 projenin bulunduğunu belirten Öner, bu projeleri 5 yıl içerisinde tamamlayacaklarını ve projelerin mali kaynaklarını dahi hazırladıklarını söyledi ve başlıca birkaç mega proje için de ipuçları verdi. Öner'in ipuçlarını verdiği projeler:

1-     Çağdaş kent Kepez için Teleferik projesi

2-     Sosyal kent Kepez için Seyir Kulesi

3-     Kültür ve Turizm kenti Kepez için Jeolojik Panoramik Asansör

4-     Eğitim ve Kültür alanında, her mahalleye Semt Evi

 Kepez'in her sokağını, her caddesini iyi bildiğini söyleyen Erdal Öner, kendisini desteklemek için toplanan kalabalığa, başka partilere oy veren insanlara, bunun yerel bir seçim olduğunu hatırlatmalarını ve partiye değil kişiye oy verilmesi gerektiğini ve diğer insanlar kendisine oy vermelerini ikna etmelerini istedi.

 

15 yıldır telefonum aynı

 

Ziyaretlerini Göksu Mahallesi'nde bir kahvehaneye misafir olarak sürdüren CHP Adayı Erdal Öner burada havai fişek ve davullarla karşılandı. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği Öner, en büyük özelliklerinden birinin kolay ulaşılabilirlik olduğunu söyleyerek, "15 yıldır telefonum aynı. Aradığınızda telefonuma benden başkası çıkmaz ve toplantılar dışında hep açıktır. Benimle doğrudan irtibat kurabilirsiniz" diye konuştu. Göksu Mahallesi'ndeki arazilerin emsal değerlerini arttıracağı sözünü de veren Öner, "Kepez'de 10 kapalı pazaryeri var. Bunların 7'sini ben yaptım. Bu mahalleye de kapalı bir pazar yeri de yapacağız" dedi.

 

Birlikte namaz kıldık

 

Göksu Mahallesine çok yakın olduğunu söyleyen Öner, "Bu mahalleye en az 40-50 defa gelmişimdir. Birlikte Cuma namazında saf tuttuk, düğünlerde eğlendik, mevlitlerde dua ettik. Sizi ve bu mahalleyi çok iyi tanıyorum; dolayısıyla eksiklerinizi de biliyorum ve bunları tamamlayacağız" dedi. Yeni Mahalle, Teomanpaşa ve Sütçüler mahallelerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Erdal Öner geç saatlere kadar seçmenle buluştu.

 

Kazanmaya en yakın isim

Erdal Öner seçim çalışmalarına Cumartesi günü de Varsak'taki Hayvan Pazarı ve Toptancı Hali ziyaretleriyle devam etti. Ziyaretleri sırasında anket sonuçlarını gündeme getiren Öner, Kepez Belediyesi'ni kazanmaya en yakın ismin kendisi olduğunu vurguladı. Kepez'in 318 bin seçmenle Antalya'nın sandığa giden kişi bakımından en büyük ilçesi olduğunu belirten Erdal Öner, "Kepez'de global bir siyaset anlayışı var. Antalya'ya yeni gelen çok insan var ve müthiş bir seçmen kitlesi oluşturuyorlar. Bu insanlara ulaşıp kendimiz anlatmamız gerek" dedi. CHP Kepez Adayı Öner, toptancı hal ziyaretinde genç seçmenlerle arasının nasıl olduğunun sorulması üzerine, her kesime hitap etmeye çalıştıklarını ancak genç kesimin kendileri için çok önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi.