CHP ADAYI UYSAL'IN KIRCAMİ'DEKİ YOL HARİTASI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Mart 2014 17:47
CHP ADAYI UYSAL'IN KIRCAMİ'DEKİ YOL HARİTASI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kırcami'deki yol haritasını belirledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Büyükşehir Belediyesi şehir plancıları ve Kırcami Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) üyelerinden planla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000'lik plana sadık kalarak 1/1000 planı Nisan ayından itibaren hayata geçireceklerine değinen Uysal, "Kırcami mutlu olacak, Muratpaşa mutlu olacak" dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ana planı çok iyi bildiğine değinen Uysal, yapacakları planla da Muratpaşa'ya yakışır modern bir kent oluşturacaklarını söyledi. Ana plan disiplinine bağlı kalacaklarına dikkat çeken Uysal, "1000'lik planı yaparken de sivil toplum örgütlerinin muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız" şeklinde konuştu.
KIRYADER Başkanı Mustafa Çiviler ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planın Kırcami'de bugüne kadar yapılmış en sağlıklı ve verimli plan olduğunu ifade etti. Çiviler, yapılan planlamada kişi başına düşen yeşil alan oranın ortalamanın iki kat üstünde olduğunu belirtti.