CHP ADAYI UYSAL'A ADAY ADAYLARINDAN DESTEK

ANTALYA HABER Haber Girişi : 14 Mart 2014 15:16
CHP ADAYI UYSAL'A ADAY ADAYLARINDAN DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'a seçim çalışmalarına CHP Muratpaşa'nın tüm aday adayları destek veriyor.
Seçim çalışmalarında Muratpaşa'nın 56 mahallesine de ulaşan CHP adayı Ümit Uysal'a Muratpaşa'nın tüm aday adayları da katkı sağlıyor. Uysal'ın seçim komitesi başkanı olan aday adayı Deniz Filiz saha çalışmalarını sürdürüyor. Aday adayı Adnan Yıldız ise, projeler konusunda Uysal ile mesai harcıyor.
Şirinyalı Yeşilbahçe Mahallesi'nde düzenlenen seçim ofisi toplantısında bir araya gelen Uysal, tüm aday adayları ve partililerine teşekkür ederek, "Biz eşit hizmet dürüst siyaset dedik. Tüm aday adaylarımızda birliktelik içinde olarak bize destek verdiler. Bu destek çok önemli ve değerlidir" diye konuştu.
Miting havasında gerçekleşen ofis toplantısında konuşan Uysal, "Muratpaşa'nın her noktası bizim için eşit değerdedir. Bunu sizlere seçmenlerimize anlatıyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızın da bize sağladığı güçle Muratpaşa'mızda 30 Mart'ta CHP yeniden iktidar olacak. Ve bunu ilçemizde ortak yönetim modeli yaratarak hep birlikte kutlayacağız" dedi.