CHP ADAYI UYSAL, "EN BÜYÜK PROJEMİZ İNSAN"

ANTALYA HABER Haber Girişi : 12 Mart 2014 13:35
CHP ADAYI UYSAL,
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, seçim çalışmalarına devam ediyor.
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Antalya Şubesi'nin üyeleri ile Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) buluşan Uysal, en büyük projelerinin "insan" olduğunu söyledi. CHP'li Uysal, Muratpaşa'yı tekil kararlarla değil katılımcı kararlarla yöneteceklerine dikkat çekerken, 'Yılın Kadını" seçilen gazeteci Ruhat Mengi ile bir süre sohbet etti. TÜKD Antalya Şube Başkanı Ayla Yüksel de Uysal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Uysal'ın ikinci adresi ise Antalyasporlu taraftarlar oldu. Sivil toplum örgütlerinin kent dinamiğinin en önemli parçası olduğuna değinen Uysal, "Mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin fikirlerini her zaman alacağız. Ana projemiz insandır. Vatandaş memnuniyetidir" dedi. Antalyaspor taraftarları ile Büyük Antalyaspor Derneği'nde bir araya gelen Uysal, kentin çekirdeğini oluşturan Muratpaşa'yı Antalyaspor'dan ayrı düşünülemeyeceğini ifade etti.
Kent kültürü ve takım bilincinin oluşumunda amatör spor takımlarının da desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Uysal, "Biz Antalyalıyız ve Antalyaspor bizim en önemli değerlerimizden biridir. Muratpaşa'nın her bölgesinde amatör sporlara katılımı da sağlayarak spor bilincini Antalyaspor markası ile bütünleştireceğiz. Takıma ve derneğe her türlü desteği sağlayacağız" diye konuştu.