CHP ADAYI UYSAL ;''MURATPAŞA SADECE LARA'DAN İBARET DEĞİLDİR''

ANTALYA HABER Haber Girişi : 15 Mart 2014 14:53
CHP ADAYI UYSAL ;''MURATPAŞA SADECE LARA'DAN İBARET DEĞİLDİR''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Sinan ve Zerdalilik mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Muratpaşa'nın 56 mahallesine eşit hizmet sloganıyla yola çıkan CHP'li Uysal ve ekibi ilçenin tüm mahallelerinde seçmenler tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Miting havasında geçen seçim ofisi buluşmasında adaletli dürüst ve şeffaf yönetimin adresinin Muratpaşa olacağına vurgu yapan Uysal, sosyal belediyecilikte referans olacak bir belediyecilik hizmeti vereceklerini ifade etti.
CHP'li meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda Uysal, "Muratpaşa Belediyesi'ne hoşgeldiniz" levhasının Sampi Kavşağı'nda bulunmasının hata olduğunu belirterek, "Muratpaşa sadece Lara'dan ibaret değildir. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek o levhayı hep beraber Çevreyolu'na taşıyacağız" dedi.
Muratpaşa'da kentlilik bilincine sahip bir nüfusun yaşadığını belirten Uysal, "Muratpaşalı sandıkta seçimini en doğru şekilde yapacak bilinçli bir seçmen kitlesine sahip. Ben ve ekibim 7/24 insan odaklı belediyecilik hizmeti verme planı içindeyiz" diye konuştu.
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ise sandıkta yüzü gülen tarafın CHP olacağını söyledi.