ÇELİK ; ''KART SİSTEMİNİ ULAŞIM ESNAFIMIZA DEVREDEĞİZ''

ANTALYA HABER Haber Girişi : 22 Mart 2014 14:02
ÇELİK ; ''KART SİSTEMİNİ ULAŞIM ESNAFIMIZA DEVREDEĞİZ''
Antalya Şöforlar ve Otomobilciler Odası'nda ulaşım esnafı ile buluşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Belediye olarak sizin kazancınızda gözümüz olmayacak.
Antalya'nın ulaşım sıkıntısının altından sizlerle birlik de kalkacağız. Siz kaliteli hizmet verip kazanacaksınız, biz sizi denetleyeceğiz" dedi. 
Çelik'e, ulaşım esnafı ile istişarede bulunduğu toplantıya MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.
Ulaşım esnafının sorunlarını MHP Antalya Büyükşehir Beledye Başkan adayı Kemal Çelik'e ileten Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, "Ulaşım esnafı olarak çok mağduruz. Bu mağduriyetimizle de kimse ilgilenmiyor. Antalya'nın ulaşımın da en çok sıkıntı yaşayan kesimiz. Ancak ulaşım sorunu çözmeyen, ulaşım esnafının sesine kulak vermeyen Belediye Başkanları da ikinci dönemlerini göremiyor. Göreve geldiğiniz de başınızı çok ağrıtacağız çünkü sorunlarımız dağ gibi birikti" dedi.
Ulaşımın Antalya'nın sorunlarının başında geldiğine dikkat çeken Kemal Çelik ise, "Dünü unutanlar şimdi karşınıza çıkıp sorunlarınızı çözceğiz diyorlar. Ulaşım esnafının sıkıntılarını yakından biliyoruz. Çözümü için de yine ulaşım enafımızla elele verip, çalışacağız. Siz kaliteli hizmet verip, para kazanacaksınız. Biz ise sizi denetleyeceğiz. Bu kart sistemini ulaşım esnafımıza devredeceğiz. Yeni yönetim modelimizle tüm sıkıntıların altından kalkacağız" şeklinde konuştu.