CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE "> CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE "> CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE ">

CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE

ANTALYA HABER Haber Girişi : 08 Temmuz 2013 11:09
<font color=CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE " />
Antalya'da, Haydi Çocuklar Bu Yaz Kur'anı Gönlüne Yaz sloganıyla başlayan kurslara katılan öğrencilere tişört hediye edildi.
Konyaaltı İlçesinde bulunan Yeni Cami İmam Hatibinin bir sponsor vasıtasıyla yaptırdığı üzerinde caminin ismi ve resminin çizili olduğu 100 tişört, Antalya İl Müftü Vekili Mevlüt Topçu ve Konyaaltı İlçe Müftüvekili Mustafa Aydın tarafından öğrencilere dağıtıldı.
Kur'an-ı Kerim kursu ile birlikte temel dini bilgilerin verildiği kurslara katılan öğrencilere her gün farklı ikramlarda da bulunuluyor.
Müftüvekili Mustafa Aydın, camilerin adeta çocuk açtığını, herkesin çok mutlu olduğunu, kursların düzenli bir şekilde devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Kursların hemen hepsinde öğrencilerimize her gün değişik ikramlarda bulunuluyor. Hayırsever kimi vatandaşlarımızın sponsorluk yaptığını da memnuniyetle görüyoruz. Uncalı Yeni Cami İmam-Hatibi Nadir Çetinkaya sponsor vasıtasıyla camiye gelen 100 öğrencimize tişört yaptırmış. Hayırsever vatandaşlarımız katkılarıyla öğrencilerimize destek veriyor."