BUNALIMA GİREN KADIN FALEZLERDEN ATLADI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Şubat 2014 17:01
BUNALIMA GİREN KADIN FALEZLERDEN ATLADI
Antalya'da ailevi problemleri olduğu ileri sürülen bir kadın koşarak falezlerden atladı. Çalılıklarda mahsur kalan kadını itfaiye ve polis ekipleri kurtardı.
Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Caddesi'ndeki falezler üzerinde meydana geldi. Eşiyle sorunları olduğu ileri sürülen 41 yaşındaki Hatice T., bu sabah eşiyle tartıştı. Bunalıma giren Hatice T., çalıştığı otelden dışarı çıkıp, koşarak kendini falezlerden aşağı bıraktı. Sürüklendikten sonra çalı ve kayalık alana takılan Hatice T.'yi görenler, polis ve itfaiyeye haber verdi. Hatice T., itfaiye ve polisin çalışmasıyla kurtarıldı. Hafif yaralı Hatice T. yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Parkta kahvaltı yapan ve olayı gören Nezile Acar, bir kadının ağlayarak falezlere geldiğini belirterek, "Sonra çitlerden atlayıp aşağıya yuvarlandı. Koşarak geldi atladı ve yuvarlanarak aşağıya düştü. Otların oraya takıldı. Ve bağırıp, ağlamaya başladı. Daha sonra biz 155'i aradık. Polisler buluncaya kadar arada bir bayılma geçirdi. Ekipler gelince de, kadını oradan kurtardı. 'Ölmek istiyorum bırakın beni' diye bağırıyordu. Bir de küfürler ediyordu. Kendim kurtarmaya kalkamazdım. Çünkü falezlerde takılı kaldığı için bende düşme tehlikesi geçirebilirdim. Kurtarmaya cesaret edemedim" dedi.