BAŞKOMUTAN ERDOĞAN : KANDİL OPERASYONU BAŞLADI

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 11 Haziran 2018 21:58
BAŞKOMUTAN ERDOĞAN : KANDİL OPERASYONU BAŞLADI
Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, Niğde mitinginde yaptığı konuşmada, “Kandil demiştim, Sincar demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık" dedi.

“Vatanımız için, bayrağımız için, ülkemizin bekası için toprağa düşen tüp şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

“Birileri bizim askerlerimizden anlamaz. Beyefendi askerin ortaya koyduğu tavırdan rahatsız olur anlamaz. 24 Haziran’da onları sandığa demokratik bir şekilde gömmeye var mıyız? Biz Mehmedimizi, Mehmetçiğimizi sadece toprağa ve tarihe değil asıl kalbimize gömdük. Şehitlerimizin aziz hatıralarını hafızalarımıza nakşettik. Şehitlerimizin dökülen mübarek kanlarını asla yerde komadık. Cudi’de, Bestler deresinde, Afrin’de, Cerablusta var mıyız? Ama bu bay Kemal Afrin’e girmeyin, Bay Muharrem Afrin'de ne işiniz var dedi. Ülkemize saldıranlar karşısında, bunun bedelini biz ağır ödetiriz ve ödettik. İşte Ömer Halisdemir’imiz ne yaptı. Hain olan o Semih Terzi’yi alnından indirdi. Niye çünkü vatan hainlerinin hakkı oydu da onun için. Ömer Halisdemir’imiz şehit oldu ve makamların en yücesine ulaştı. 

Aynı şekilde Ramazan kardeşimiz, Kemal kardeşimiz, Vural, Yalçın, Hakan kardeşimiz hep bunlar şehadete yürüdüler. Nereye saklanırsa saklansınlar ne Kemal’e ne Muharrem'e bakarız. Biz işimize bakarız. Bu teröristler hangi ine girerse girsinler er ya da geç teröristlerden döktükleri şehit kanlarının hesabını sorduk ve soruyoruz. Sadece Afrin’de 4 bin 500’ün üzerine çıktık.