BAŞKAN GÜL'DEN EĞİTİME DESTEK"> BAŞKAN GÜL'DEN EĞİTİME DESTEK"> BAŞKAN GÜL'DEN EĞİTİME DESTEK">

BAŞKAN GÜL'DEN EĞİTİME DESTEK

ANTALYA HABER Haber Girişi : 20 Eylül 2013 16:50
<font color=BAŞKAN GÜL'DEN EĞİTİME DESTEK" />
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de eğitim gören 601 birinci sınıf öğrencisine “İlk Okuma Yazma seti” vererek bir ilke daha imza attı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de eğitim gören 601 birinci sınıf öğrencisine “İlk Okuma Yazma seti” vererek bir ilke daha imza attı.

“Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında, Kemer’deki öğrencilerin tüm ihtiyaçlarında olduğu gibi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer ve Beldelerinde Eğitim veren okulları ziyaret ederek tüm Birinci sınıf öğrencilerine “İlk Okuma Yazma seti” hediye etti.

Kemer Belediyesi, hayata gecen Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında okullara yardım etmeye devam ediyor. Kemer’de Eğitim veren, Kemer Merkez, H.Hafize Saygan, Kuzdere H.Mehmet Saygan, Aslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer, Kiriş Şeker İlköğretim, Çıralıve Beycik İlköğretim okullarını ziyaret eden Başkan Gül çocuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Gül daha sonra Çocuklara “İlk Okuma Yazma seti” hediye etti.

Başkan Mustafa Gül; Tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Eğitim her şeyin başıdır. Çocuklarımızın eğitimi konusunda elimizden gelen her türlü gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum. Dedi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün elinden “İlk Okuma Yazma seti” ni alan öğrenciler ise Başkan Gül’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.