BAŞKAN EVCİLMEN'DEN YERSİZ KALAN ESNAFA DESTEK

ANTALYA HABER Haber Girişi : 04 Şubat 2014 13:09
BAŞKAN EVCİLMEN'DEN YERSİZ KALAN ESNAFA DESTEK
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılmak üzere ihale edilen Festival Çarşısı'nın taşınma sürecinde yersiz kalan esnafa destek verdi.
Muratpaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda Festival Çarşısı esnafıyla bir araya gelen Başkan Evcilmen, mevcut alanın yanında Muratpaşa Belediyesi'ne ait yaklaşık 5 bin metrekare alanın geçici kullanım alanı olarak esnafın hizmetine sunulacağını belirtti. Festival Çarşısı'nın bir marka olduğunu belirten Başkan Evcilmen, "Amacım düzeninizi bozmadan taşınmanızı sağlamak,geçici yerinizde sizi korumak. Ekmeğiniz elinizde kalsın, dağılmayın istiyorum. Birlikte kolektif hareket edin istiyorum. Yeni çarşınız tamamlanıncaya kadar burada kalacaksınız sonra buraya 'Balık Pazarı' yapacağım. Balık Pazarı tamamlanınca orada iğne atsanız yere düşmeyecek. Sizlere ekstra bir iş gücü sağlamış olacağız" dedi.
Festival Halk Pazarı Esnafları Dayanışma Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Özdemir ise, "Çocuk çoluk binlerce insan 8 yıldır mağdur. Başkanımız büyük bir samimiyetle bizlere yardımcı oldu. Bize sahip çıkıp, sorunumuza çözüm getirmek için çok çaba sarf etti. Sonuçta güzel bir noktaya geldik. Çok güzel bir ekmek teknemiz olacak. Geçmişte bize yaşatılan adaletsizliği ortadan kaldırarak hak ve kardeşlik içinde paylaşımı sağlayacağız" diye konuştu.